Vierdaagselopers: loop mee met het CWZ Vierdaagse vriendenteam!

16 mei 2018

Over een paar maanden is het weer zo ver: de start van de 102e Nijmeegse Vierdaagse 2018! Ook dit jaar loopt er een vriendenteam van CWZ mee voor het goede doel: Stap dichter naar huis. Loop je samen met familie, vrienden of kennissen of ken je iemand die de Vierdaagse gaat lopen? Loop dan mee met het CWZ Vierdaagse vriendenteam.

Stap dichter naar huis

Oudere patiënten brengen veel van hun tijd in bed door. Om de conditie te behouden en het herstel te bespoedigen bestaat het project ‘Stap dichter naar huis’ voor de oudere patiënt in CWZ. Dit jaar zetten de lopers van het CWZ Vierdaagse vriendenteam zich in om geld in te zamelen zodat afdeling geriatrie extra voorzieningen kan realiseren om de ouderen in en buiten ons ziekenhuis aan het bewegen te krijgen. Lees hier meer over het goede doel.

Deelnemerspakket

  • In onze verzorgingspost op de route krijg je elke dag brood, soep, fruit en drank.
  • In onze verzorgingspost op de route zijn CWZ collega’s aanwezig voor blaren prikken, verkrampte spieren los masseren en voeten intapen.
  • Goodiebag, wat er in zit blijft nog een verrassing!
  • Het belangrijkste, een goed gevoel omdat je loopt voor een goed doel: Stap dichter naar huis!

Kosten deelnemerspakket

Er zijn verschillende deelnemerspakketten. Loop je 30 km? Dan betaal je minder, omdat er de laatste dag tot onze spijt geen CWZ verzorgingspost langs de 30 km route staat.

  • Deelnemerspakket 30 km € 21,00
  • Deelnemerspakket 40 km en 50 km € 27,50

Naast de vaste kosten van het deelnemerspakket kun je een donatie doen voor het goede doel 'Stap dichter naar huis' van minimaal € 5,00.

Aanmelden

Je kunt je tot en met zondag 24 juni aanmelden voor het CWZ Vierdaagse vriendenteam. Klik hier voor het aanmeldformulier.