8 april: snel en gratis advies over schouderklachten

28 maart 2017

Ooit een speeddate met een schouderspecialist gehad? Op zaterdag 8 april is dit weer mogelijk. Wie last van schouderklachten is welkom bij de speeddate van Schouder Centrum Nijmegen. De locatie is fysiotherapiepraktijk Wijnhoven-Gierman in Valburg. In een kort persoonlijk gesprek krijgt u een advies over de stappen die u kunt zetten voor uw schouderklachten.

Snel de juiste behandeling bevordert herstel
Veel mensen tobben met een of soms twee pijnlijke schouders. Schouderklachten kunnen lang aanhouden en hebben grote invloed op het dagelijkse werk en leven. De juiste behandeling is daarom erg belangrijk. Hoe eerder een behandeling start, des te groter is de kans op goede en snelle genezing. De schouder is een complex gewricht en vraagt vaak om specialistische deskundigheid.

Voor wie?
Loopt u al langer rond met schouderklachten die niet verdwijnen of zelfs erger worden? Kom dan naar de speeddate met de schouderspecialist. Ook als u al bent behandeld, maar de klachten niet verdwijnen, kunt u terecht op de speeddate.

De speeddate
De speeddate is op zaterdag 8 april bij fysiotherapiepraktijk Wijnhoven-Gierman, Broekstraat 18 in VALBURG. De speeddate duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Na afloop hebt u een advies over eventueel verder onderzoek en behandeling.

Over Schouder Centrum Nijmegen
In Schouder Centrum Nijmegen werken verschillende schouderspecialisten samen: orthopedisch chirurgen van CWZ, fysiotherapeuten van Wijnhoven-Gierman uit Valburg/Herveld, FysioNovio uit Heumen/Nijmegen, De Hampoort uit Grave/Cuijk en de specialisten van Kinos revalidatie. Allemaal hebben zij zich gespecialiseerd in de behandeling van schouderklachten en ze werken nauw samen volgens de nieuwste inzichten.

Quick scan
Wie niet kan wachten op de speeddate, kan alvast een quick scan doen op www.schoudercentrumnijmegen.nl. Met de quick scan krijgt u een indicatie van de diagnose. Op deze site staat ook meer informatie over aandoeningen, onderzoeken en behandeling van het schoudergewricht. U kunt er ook online een afspraak maken.