Laatste week aanmelden CWZ Vierdaagse vriendenteam!

18 juni 2018

Vierdaagselopers, opgelet! Je kunt je nog tot en met zondag 24 juni aanmelden voor het CWZ Vierdaagse vriendenteam. De aanmeldingen stromen binnen, dus schrijf je snel in en loop mee voor het goede doel van dit jaar: Stap dichter naar huis.

Stap dichter naar huis 

Dit jaar, tijdens de 102e Nijmeegse Vierdaagse, loopt het CWZ Vierdaagse vriendenteam mee voor het goede doel ‘Stap dichter naar huis’. Oudere patiënten brengen veel van hun tijd in bed door. Om de conditie te behouden en het herstel te bespoedigen, bestaat het project ‘Stap dichter naar huis’. Lopers van het CWZ Vierdaagse Vriendenteam zetten zich in om geld in te zamelen, zodat de afdeling geriatrie extra voorzieningen kan realiseren om de ouderen in én buiten ons ziekenhuis aan het bewegen te krijgen. Lees meer over het goede doel.

Catering en medische verzorging

Voor de lopers van het vriendenteam staat er iedere dag een tent op de route waar je even tot rust kunt komen onder het genot een kopje soep, broodje, fruit en drinken. Daarnaast zijn er professionele CWZ collega’s aanwezig om bij klachten jouw blaren door te prikken, verkrampte spieren los te masseren of je voeten in te tapen. Lees meer over het deelnemerspakket en de kosten.

Aanmelden

Iedereen met een startbewijs, kan zich aanmelden. Aanmelden voor het CWZ Vierdaagse vriendenteam kan tot en met zondag 24 juni. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Geen Vierdaagseloper?

Loop je niet mee, maar wil je wel een bijdrage leveren aan het goede doel? Dat kan! Vul ‘Stap dichter naar huis’ in als goed doel op het machtigingsformulier.