Kindergeneeskunde ontvangt donatie voor realisatie beweegtuin

29 mei 2017

Vrijdag 12 mei overhandigde Josefina Vos van de EuroParcs Charity Foundation (ECF) een cheque ter waarde van 50.000 euro aan de kinderafdeling van CWZ. De afdeling werd vertegenwoordigd door kinderarts Esmeralda Spanjaards en manager bedrijfsvoering Jeanine Kamp.

Stichting voor zieke kinderen

De EuroParcs Charity Foundation (ECF) is verbonden aan vakantieresort-organisatie EuroParcs. Deze zet zich in voor families met zieke kinderen. Zij doet dit door zelf bungalows beschikbaar te stellen aan deze families voor een zorgeloze vakantie. Maar ook door andere goede doelen voor zieke kinderen te sponsoren. De beweegtuin van CWZ is daar één van.

Beweegtuin

De beweegtuin voor kinderen wordt mede gesponsord door Stichting Mijn Liefste Wens, die al enige tijd geld binnenhaalt voor CWZ. De stichting gelooft erin dat de omgeving het genezingsproces van kinderen kan beïnvloeden en draagt daar graag een steentje aan bij. Zo zijn alle wanden van de kamers en gangen al voorzien van mooie, betekenisvolle tekeningen. Omdat ziekenhuizen al enige tijd kampen met krimpende budgetten, is het bijna niet meer mogelijk om uit de overheidsgelden extra voorzieningen te betalen voor patiënten. Voor dit soort initiatieven zijn sponsors dus echt noodzakelijk.

Bedankt!

CWZ bedankt daarom Stichting Mijn Liefste Wens en de de EuroParcs Charity Foundation voor het prachtige bedrag van 50.000 euro als bijdrage aan de beweegtuin.

Vrienden van CWZ

De beweegtuin is één van de goede doelen van de Vrienden van CWZ. De stichting zet zich in voor extra voorzieningen en activiteiten die het welzijn van patiënten vergroten. Stichting Vrienden van CWZ helpt die te realiseren met steun van bedrijven en donateurs.