Gulle donatie voor herinrichting familiekamer

21 november 2017

Vrienden van CWZ kreeg een gulle donatie ter waarde van € 5.000,- van Stichting Concordia. Mede dankzij deze bijdrage kan de herinrichting van de familiekamers het eerste kwartaal van 2018 eindelijk van start.

Unaniem

Laatst kwam de voorzitter van Stichting Concordia de folder tegen over de herinrichting van de familiekamers in CWZ. Hij besprak dit project binnen het bestuur. Herman Oolbekkink van de stichting: ‘Iedereen was het unaniem eens om geld aan dit Nijmeegse goede doel te schenken’. Op 7 november overhandigden Herman en zijn collega Ab Aalbers de cheque aan familiezorgverpleegkundige Rob van den Dries en bestuursvoorzitter a.i. Hans Broertjes. Ab: ‘CWZ ontving ons hartelijk en warm. Wij wensen jullie veel succes met het realiseren van de familiekamers.’ Rob: ‘Wij zijn ontzettend blij met deze mooie donatie!’

Sfeervolle plek

Als patiënten erg ziek zijn, is het fijn als familie in de buurt kan blijven en niet naar een hotel hoeft. Stichting Vrienden van CWZ wil deze mensen graag tijdelijk een goed onderdak bieden. Een sfeervolle plek waar ze hun rust kunnen nemen. De huidige kamers volstaan niet meer en bieden weinig mogelijkheden om te ontspannen in een periode waarin dit juist nodig is. De nieuwe kamers krijgen een frisse uitstraling met lichte, frisse en natuurlijke kleuren. 

Vrienden van CWZ

De herinrichting van de familiekamers is één van de goede doelen van de Vrienden van CWZ. De stichting zet zich in voor extra voorzieningen en activiteiten die het welzijn van patiënten vergroten. Stichting Vrienden van CWZ helpt die te realiseren met steun van bedrijven en donateurs.