CWZ telefonisch weer bereikbaar

24 juni 2019

Update maandag 24 juni, 20:00 uur

CWZ telefonisch weer bereikbaar

 De landelijke KPN-telefoniestoring is verholpen. CWZ is telefonisch weer bereikbaar. Dat geldt ook voor alarmnummer 112.

Update maandag 24 juni, 18:00 uur

Afspraken bij CWZ dinsdag 25 juni gaan door

Heeft u morgen (dinsdag 25 juni) een afspraak met uw arts of een andere zorgverlener bij een van onze poliklinieken of is er een operatie voor u gepland? Ongeacht of deze storing morgen is opgelost, alle afspraken gaan gewoon door. Meldt u zich bij één van de meldpunten zoals u in uw afspraakbevestiging in MijnCWZ kunt lezen. 

Alternatief voor 112

Voor spoedgevallen kunt u zich het best melden via het speciale nummer van de meldkamer ambulance Gelderland-Zuid via het nummer 088 662 82 40. Voor niet-spoed vragen kunt u contact opnemen via het nummer 088 965 96 30. Het eerder gemelde nummer van de meldkamer ambulance is niet meer in gebruik. Voor actuele informatie over de hulpdiensten kunt u terecht op de website van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid.

Maandag 24 juni, 17:00 uur

CWZ telefonisch niet bereikbaar door storing KPN

Door een landelijke storing bij KPN is CWZ momenteel niet telefonisch bereikbaar. Dit geldt ook voor 112. Ga bij spoedgevallen direct naar de spoedeisende hulp van CWZ, uw huisarts, politiebureau of brandweer. De 24-uurs post van CWZ is voor hulpdiensten bereikbaar. Ambulances en politie rijden zichtbaar op straat. Houd hen aan bij spoedsituaties. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer deze storing is verholpen.