Prikposten regio tijdens Vierdaagse

12 juli 2017

In verband met de Nijmeegse vierdaagse van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli zijn er wijzigingen m.b.t. de bloedafname en/of INR bepaling. De wijzigingen hebben alleen betrekking op de regio Nijmegen. In de regio Arnhem en Zevenaar zijn er geen wijzigingen.

Wijzigingen regio Nijmegen:

  • Woensdag 19 juli: de volgende prikposten zijn gesloten: 't Mozaïek' in Wijchen, ‘Medisch centrum Oud West’ aan de Marialaan in Nijmegen en ‘Boldershof’ in Druten.
  • Donderdag 20 juli: prikpost 'De Goede Herder' in Gennep en prikpost ‘Oranjesingel' in Nijmegen zijn gesloten.
  • Vrijdag 21 juli: Alle prikposten van het CWZ/INR Trombosedienst in de regio Nijmegen zijn gesloten. Ook vinden er in de regio Nijmegen geen huisbezoeken plaats. Dat betekent dat er geen laboratoriumdiagnostiek aangevraagd kan worden. Uitzondering hierop zijn de prikposten in poli Druten, Wijchen, Lienden, Opheusden, Kesteren en afdeling B82 (in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis).

Het kantoor van de INR Trombosedienst in Nijmegen is tijdens de Nijmeegse vierdaagse gewoon geopend. INR-en die elders bepaald en gefaxt worden, worden verwerkt. Overdag zijn wij als gebruikelijk te bereiken via 024-3657000. Voor intercollegiaal overleg met artsen en apothekers: 024-3658180.