Nieuws

Dankzij observatiebedden krijgen kwetsbare ouderen sneller de juiste zorg op de juiste plek

15 oktober 2018

Door de inzet van zogenoemde observatiebedden komt een groep kwetsbare ouderen voor hun herstel sneller op een passende plek terecht voor vervolgzorg. Daarnaast neemt de druk op de hele zorgketen en...

Inzending CWZ genomineerd voor NIAZ-jaarprijs

15 oktober 2018

De vakjury van de NIAZ heeft het Diabetes Groeimodel van CWZ/KDCN genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs! Daarmee maakt de inzending van CWZ kans op de hoofdprijs van 10.000 euro en natuurlijk de eer die...

Sportartsen CWZ gaan Sport Medisch Centrum SportQube bemannen

12 oktober 2018

Vandaag opent SportQube, het ultramoderne sportcomplex in Nijmegen-West. Hier gaan turn-, judo- en rugbytalenten trainen. CWZ sportgeneeskunde gaat hen medisch begeleiden.

Zilveren Waalbrugspeld voor Zuster Vincentia

12 oktober 2018

Zuster Vincentia (93) is onderscheiden met de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten in de schippers-, kermis- en circusgemeenschap. Ondanks haar hoge leeftijd begeleidt ze nog altijd patiënten...

CWZ Nieuwsbrief oktober is verschenen

10 oktober 2018

Wilt u de digitale nieuwsbrief ook vijf keer per jaar ontvangen? Laat dan uw gegevens achter.

Couveuse challenge 31 oktober

09 oktober 2018

Kinderarts René Verlaak gaat 10 uur in een couveuse liggen voor een goed doel. Help je ook mee?

Symposium Patellofemorale klachten voor fysiotherapeuten met live OK

05 oktober 2018

CWZ orthopedie organiseert op woensdag 7 november een symposium over patellofemorale klachten (knieschijfgerelateerde klachten), speciaal voor fysiotherapeuten.

Reanimatiecursus geeft partners hartpatiënten houvast

28 september 2018

Familieleden van hartpatiënten zijn vaak bang dat ze 'niets' kunnen doen bij een hartstilstand. De training Hartpartners maakt hen vertrouwd met reanimatietechnieken.

CWZ is vanaf 1 oktober rookvrij

28 september 2018

Roken mag dan alleen nog buiten het terrein van CWZ. Zo werken we aan een frisse omgeving voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers.

Samen achter één voordeur

27 september 2018

Sinds 1 oktober is de nieuwe polikliniek neurologie/neurochirurgie open. Eindelijk zitten de poli en de onderzoeksafdeling klinische neurofysiologie dan bij elkaar op één locatie.

Pagina 1 van 3