Archief CWZine

CWZine is gestopt

CWZ is gestopt met het online magazine CWZine. Metingen lieten zien dat de interesse voor het magazine minder werd, al bleef de waardering hoog (7,7 tot 8,6). Ook zagen we dat lezers gemiddeld maar 5 minuten doorbrachten in het magazine. Dat was veel minder dan de tijd die nodig is om alle artikelen te lezen. 

Digitale nieuwsbrief
In plaats van CWZine ontvangen onze doelgroepen voortaan een digitale nieuwsbrief. Per doelgroep verschilt de informatie, zodat deze aansluit bij de belevingswereld en interesses van de lezers. In de nieuwsbrief voor patiënten staan thema's die vooral voor patiënten relevant zijn. Uiteraard kunnen ook andere geïnteresseerden zich abonneren op deze nieuwsbrief.

Even wennen
Natuurlijk is deze nieuwsbrief geen magazine. De kleinere foto's en het doorklikken naar de website zijn vast even wennen. Voordeel van de beknopte nieuwsbrief is dat u snel de belangrijkste boodschappen kunt oppikken. Ook zal de nieuwsbrief vaker uitkomen dan CWZine: 5 keer per jaar. Zo bent u beter op de hoogte van wat er in ons ziekenhuis speelt.

Feedback
Graag horen we uw reactie. Wilt u ons laten weten wat u van deze nieuwsbrief vindt?

Doorsturen? Graag!
Stuur de nieuwsbrief gerust door naar anderen. Iedereen die interesse heeft in de informatie, kan zich onder aan de nieuwsbrief aanmelden voor de volgende.

Maart 2018