Longpunt Nijmegen: Zelf werken aan vitaliteit

Wanneer:
02 november 2018, 13:00 - 15:30
Locatie:
UCCZ-Dekkerswald, Groesbeek, Ingang D, revalidatieafdeling, Nijmeegsebaan 31 te Groesbeek

Bijeenkomst van het Longpunt. Thema: Zelf werken aan vitaliteit: Wat kan ik? Wat mag ik? Wat moet ik? Wat wil ik? Over sportief en veilig bewegen bij longaandoeningen.

Vijf keer per jaar is deze bijeenkomst in Nijmegen voor mensen met een chronische longziekte. De ene keer in CWZ, de andere keren in UCCZ Dekkerswald of Voorzieningenhart De Biezantijn. De bijeenkomsten hebben een ontspannen en informeel karakter en vormen zo een ontmoetingsplaats voor patiënten, partners, mantelzorgers, familie, zorgverleners en andere belangstellenden. Deelnemers wisselen via Longpunt ervaringen uit, krijgen tips en delen hun zorgen. Voor zorgverleners en vrijwilligers is Longpunt dé gelegenheid om patiënten en hun omgeving te ontmoeten en te informeren. Door de bijeenkomsten willen we de kwaliteit van leven voor longpatiënten vergroten. We helpen hen de ziektelast te verminderen door lotgenotencontact en zelfmanagement te stimuleren.

De toegang is gratis. Tijdens de bijeenkomst geen geurtjes gebruiken.

Deze bijeenkomst is niet in CWZ, maar in UCCZ-Dekkerswald Groesbeek, Ingang D, revalidatieafdeling, Nijmeegsebaan 31 te Groesbeek.

Aanmelden
Is niet verplicht, wel fijn!

Meer informatie