Informatiemiddag 'De toekomst van uw oogzorg'

Wanneer:
15 februari 2020, 13:00 - 16:30
Locatie:
Auditorium CWZ (C01), Weg door Jonkerbos 100

Zaterdag 15 februari organiseren de oogartsen van CWZ samen met Oogvereniging regio Gelderland een informatiemiddag voor patiënten over 'De toekomst van uw oogzorg'.

Optometrie

De wachttijden bij de oogkliniek nemen toe. Een optometrist kan bepaalde taken overnemen van de oogarts, bijvoorbeeld een screening op glaucoom, diabetes, staar of andere klachten met betrekking tot uw zicht. Zo kunnen zij de huisarts en oogarts ontlasten en hoeft u niet lang te wachten op een afspraak. Tijdens de informatiemiddag komt dit onderwerp uitgebreid aan bod. 

Meest voorkomende oogaandoeningen

Naast optometrie komen de laatste behandelmethoden van de meest voorkomende oogaandoeningen zoals glaucoom, macula degeneratie, diabetes mellitus en staar aan bod. Ook de technische hulpmiddelen bij het minder goed zien worden met u gedeeld. Visio laat zien wat zij kunnen betekenen voor mensen die slechter gaan zien.

Voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop van de bijeenkomst kunt u de stands bezoeken van Visio, Slechtziend, Oogvereniging regio Gelderland, patiëntengroep Glaucoom, Maculavereniging en Diabetesvereniging Nederland. 

Datum

Zaterdag 15 februari 2020. 

Tijd

13.00 uur tot 16.30 uur.
13.00 uur voor ontvangst met koffie en thee en om 13.30 uur starten de lezingen.

Locatie

Auditorium CWZ
Weg door Jonkerbosch 100
6532 SZ Nijmegen

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. U kunt zich tot donderdag 13 februari aanmelden bij Ria Koot via:

Toegang

De toegang voor de deze bijeenkomst is gratis.