Dit is CWZ!

Samen maken we het verschil

CWZ is een topklinisch opleidingsziekenhuis voor de regio Nijmegen. We staan voor persoonlijke topzorg. Waardevolle zorg die mensen echt verder helpt. Die we aanbieden dicht bij huis. Waarin patiënten een belangrijke stem hebben. En waarbij we nauw samenwerken met onze partners in zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Samen maken we het verschil!

CWZ in het kort

Hoofdgebouw CWZ Nijmegen

CWZ telt 28 medisch specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 specifieke afdelingen als spoedeisende hulp en IC. Bijna 4.000 medewerkers en vele vrijwilligers leveren dagelijks persoonlijke zorg aan de patiënten. CWZ is ook één van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Naar onze kerngegevens.

Jubileummagazine

Ter gelegenheid van 25 jaar CWZ aan de Weg door Jonkerbos maakten we een jubileummagazine met interviews, artikelen en weetjes over onze zorg en service. 

Samen maken we het verschil

Al meer dan 160 jaar zijn wij hét ziekenhuis van de regio Nijmegen. Dit filmpje gaat over ons gastvrije huis. Waar we patiënten betrekken, waardevolle én topzorg leveren en zorg steeds vaker naar patiënten in de regio brengen. Een huis waar jong en oud zich in goede handen voelt.