Dit is CWZ

Hoofdgebouw CWZ Nijmegen

CWZ is het ziekenhuis voor de regio Nijmegen met 28 medisch specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 specifieke afdelingen als spoedeisende hulp en IC. Bijna 4000 medewerkers en vele vrijwilligers leveren dagelijks persoonlijke zorg aan de patiënten. CWZ is ook één van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Dit betekent dat het ziekenhuis topklinische voorzieningen heeft: veelal dure medische technieken die niet elk ziekenhuis aanbiedt. De ziekenhuizen met topklinische voorzieningen werken met elkaar samen in de Stichting samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ)Daarnaast werkt het ziekenhuis veel samen met diverse zorgpartners binnen en buiten de regio.

Jubileummagazine

Ter gelegenheid van 25 jaar CWZ aan de Weg door Jonkerbos maakten we een jubileummagazine met interviews, artikelen en weetjes over onze zorg en service. Hieronder vindt u een pdf van het magazine.

Wilt u graag een gedrukt exemplaar ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar communicatie@verwijder-dit.cwz.nl (zolang de voorraad strekt).

Reageren op het magazine? 
Graag horen we uw feedback op het tijdschrift.

Samen maken we het verschil

Al meer dan 160 jaar zijn wij hét ziekenhuis van de regio Nijmegen. Dit filmpje gaat over ons gastvrije huis. Waar we patiënten betrekken, waardevolle én topzorg leveren en zorg steeds vaker naar patiënten in de regio brengen. Een huis waar jong en oud zich in goede handen voelt.