Vraag & Verwonder - plekken

Waar worden de bedden gereinigd? Wie zorgt ervoor dat al die patiënten op tijd hun eten krijgen? Dat en veel meer leuke weetjes over het ziekenhuis leer je op deze plekken: activiteiten die je rustig tussen de routes door kan doen. 

Leer meer over de medische apparaten van vroeger en nu. Of loop mee met de technische rondleiding langs onder andere het ketelhuis. Kom bijvoorbeeld op plekken waar de technische installaties staan en uniformen worden uitgedeeld. Wij openen (bijna) deuren dus neem een kijkje achter de schermen.

Altijd al eens een ingreep live willen meemaken? Dat kan! Een van de hoogtepunten is een dotteringreep die je live kunt volgen via een beeldverbinding tussen de cathkamer en het Auditorium. Daar krijg je uitleg bij wat er gebeurt en kun je vragen stellen. De interventiecardioloog voert de dotteringreep twee keer uit en je kunt meekijken tussen 10.30 en 11.00 uur en tussen 11.30 en 12.00 uur. Klik hier voor meer info.

Wil je meer te weten komen over werken bij CWZ? Dat kan bij onze informatiemarkt! Bezoek een beroepencollege, kijk één van onze films, of oefen in het Skillslab met reanimeren.

Kortom, er is voor ieder wat wils: jong en oud, klein en groot.