CWZ Open Huis 2017

Op zaterdag 7 oktober a.s. laten wij graag zien waar we zo trots op zijn: ons ziekenhuis! Al 25 jaar gevestigd op onze mooie locatie in Jonkerbos. CWZ is een begrip in Nijmegen, omdat het het ziekenhuis 'van Nijmegen' is. We zijn altijd dichtbij en streven er elke dag naar de beste zorg te leveren, op een persoonlijke en betrokken manier. 

We hebben drie routes voor je en allerlei interessante plekken om je over ons ziekenhuis te verwonderen. Een kijkje achter de schermen voor diegenen die altijd al eens het reilen en zeilen in ons ziekenhuis wilden ervaren. Voor de patiënten die graag eens wat meer willen zien dan alleen die ene afdeling. Voor bezoekers en familieleden die al jaren nieuwsgierig zijn naar hoe een ambulance er vanbinnen uitziet. En voor de kinderen die zo graag eens de wondere wereld onder de microscoop willen ontdekken.

Save the date en laat je verrassen!

Op 7 oktober, tussen 10:00 uur en 16:00 uur is iedereen welkom bij CWZ Open Huis.

De routes

Route spoed & spanning

Spoed! Het is nooit fijn als je ineens halsoverkop naar het ziekenhuis moet. Je gaat van de ene naar de andere kamer en ziet veel mensen voorbij komen. Achteraf weet je bijna niet meer wat er allemaal gebeurd is. Tijdens deze route kun je op je gemak zien wat er allemaal bij onze spoedzorg komt kijken. 

Route expertise & ervaring

Bij deze route draait het allemaal om onze experts! Zij laten je graag zien waar zij goed in zijn. Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij die ene afdeling? Kom langs en ervaar!

Route onderzoek & ontdek

Reageerbuisjes, microscopen, mensen in witte jassen. Wat gebeurt er toch allemaal in die laboratoria? Wat gebeurt er met mijn bloed, zodra het uit mijn arm is geprikt? Voor de echte onderzoekers is deze route het hoogtepunt van de dag!

Route vraag & verwonder

Waar worden de bedden gereinigd? Wie zorgt ervoor dat al die patiënten op tijd hun eten krijgen? Dat en veel meer leuke weetjes over het ziekenhuis leer je op deze plekken: activiteiten die je rustig tussen de routes door kan doen. Wil je liever meer te weten komen over werken bij CWZ? Dat kan ook bij onze informatiemarkt!