CWZ-panel

Praat mee over uw zorg

CWZ hecht veel waarde aan uw mening. Door uw ervaringen, wensen en behoeften over uiteenlopende onderwerpen met ons te delen draagt u bij aan het verbeteren van onze zorg en dienstverlening. Daarom nodigen wij u graag uit om lid te worden van ons CWZ-panel. Lijkt het u leuk om lid te worden van het CWZ-panel?
Meld u zich dan direct aan:

Aanmelden

Hoe werkt het?

U kunt zich heel eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier. Via dit formulier zullen wij een aantal korte vragen aan u stellen. Zodra u zich heeft aangemeld, staat u in ons panelbestand. Als er een onderzoek beschikbaar is, ontvangt u een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek per mail. In deze mail staat een link naar het online onderzoek.

Hoe vaak wordt u benaderd?

U wordt een aantal keer per jaar benaderd voor deelname aan een onderzoek. Deelname aan het CWZ-Panel is geheel vrijblijvend. U bepaalt zelf hoe vaak, wanneer en aan welk onderzoek u wilt deelnemen.

Privacy

Als u aan ons CWZ-panel deelneemt is uw privacy te allen tijde gegarandeerd. Uw persoonsgegevens zijn goed beveiligd en worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van onderzoeken van het CWZ-panel.

Wilt u meer weten over uw privacy, bekijk dan onze privacy statement.

Lid worden van het CWZ-panel?

Bent u betrokken bij ons ziekenhuis en wilt u graag meedenken over uiteenlopende onderwerpen? 

Meld u zich dan direct aan

Gegevens wijzingen of uitschrijven?

U kunt uw gegevens zoals uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel aanpassen op uw profielpagina.

Uitschrijven?
U kunt zich uitschijven via uw profielpagina of door een mail te sturen naar onderzoek@verwijder-dit.cwz.nl  

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het CWZ-panel, stuur dan een mail naar onderzoek@verwijder-dit.cwz.nl

Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.