Sportgeneeskunde

De polikliniek sportgeneeskunde zit in het gebouw van het Sanadome. Dat ligt naast het hoofdgebouw van CWZ. Sportgeneeskunde zit ook in CWZ Waalsprong in Oosterhout. U kunt ook daar gezien worden. Onderstaande gegevens gaan over de locatie in het Sanadome.

Adres

Afdeling sportgeneeskunde CWZ Nijmegen

Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen
024 365 74 76

De routekaart, routebeschrijving en informatie over openbaar vervoer kunt u hier vinden. Wilt u de route van uw huis naar sportgeneeskunde van CWZ? Dat kan via de routeplanner van Google.

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur. Vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Openbaar vervoer

De polikliniek sportgeneeskunde is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt de bus nemen naar het CWZ-terrein of stoppen bij de halte Sanadome op de Weg door Jonkerbosch. Wilt u de route van uw huis naar sportgeneeskunde met het openbaar vervoer? Dat kan via 9292. U kunt ook bellen naar 0900 9292 (€0,90 per minuut) en vragen naar de route.

Parkeren

U kunt op het terrein van het Sanadome parkeren. Dit is voor de ingang van de polikliniek plastische chirurgie. De kosten hiervoor zijn €1,30 per uur. U kunt bij de betaalautomaten betalen met alle geldmiddelen. Bijvoorbeeld met een pinpas of contant.