Spoedplein CWZ

Adres

Spoedplein CWZ Nijmegen

Weg door Jonkerbosch 100
6532 SZ Nijmegen
024 365 83 22

Voor spoedeisende hulp kunt u terecht op het spoedplein. Dit is vlakbij de ingang van het hoofdgebouw van CWZ. U kunt de route naar het hoofdgebouw volgen. Wanneer u op het CWZ-terrein bent, volgt u de borden naar het spoedplein.

Openingstijden

De spoedeisende hulp is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op het achterste gedeelte van het bovenste parkeerdek. Wanneer u de borden volgt, komt u er vanzelf. Hier zijn 25 spoedplaatsen gereserveerd voor patiënten en bezoekers voor spoedeisende hulp. Deze plaatsen kunt u op twee manieren gebruiken:

  • Als u bij de bezoekersslagboom komt, vertelt u waarom u naar de spoedeisende hulp komt. Van de 24 uurspost hoort u of u op een spoedplaats mag parkeren. Als na uw bezoek weer weg wilt, rijdt u door naar de tweede slagboom en drukt op de knop. U ontvangt een uitrijkaartje en moet binnen 10 minuten wegrijden. Als dat niet gaat, betaalt u het geldende tarief via de parkeerautomaat op het dek.
  • U rijdt direct door naar de tweede slagboom. In dat geval parkeert u in een betaalzone. Als u weg rijdt, moet u eerst betalen bij betaalautomaat op parkeerdek. De slagboom gaat open als u dit kaartje aanbiedt.

De parkeerterreinen voor de auto zijn van de gemeente. Daarom gelden de algemene parkeervoorwaarden van de gemeente. Zij bepalen ook de parkeertarieven. Het betaald parkeren geldt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Zaterdag en zondag is dit van 10.00 tot 20.00 uur. U kunt bij de betaalautomaten betalen met alle geldmiddelen. Bijvoorbeeld met een pinpas of contant. De tarieven zijn:

Tijdsduur Kosten
1e uur € 1,80
2e uur € 1,80
3e uur € 1,80
4e uur € 1,55
5e uur en langer € 1,60 per uur