Spoedplein CWZ

Wegwerkzaamheden

De komende periode zijn er diverse werkzaamheden in en rondom Nijmegen. Vanaf maandag 4 maart 2019 start de renovatie van de Waalbrug in Nijmegen. Deze werkzaamheden kunnen van invloed zijn op uw route naar locaties van CWZ Nijmegen of de polikliniek Druten. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van uw bezoek aan CWZ. Bekijk de actuele wegwerkmeldingen

Adres

Spoedplein CWZ Nijmegen

Weg door Jonkerbosch 100
6532 SZ Nijmegen
024 365 83 22

Voor spoedeisende hulp kunt u terecht op het spoedplein. Dit is vlakbij de ingang van het hoofdgebouw van CWZ. U kunt de route naar het hoofdgebouw volgen. Wanneer u op het CWZ-terrein bent, volgt u de borden naar het spoedplein.

Openingstijden

De spoedeisende hulp is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op het achterste gedeelte van het bovenste parkeerdek. Wanneer u de borden volgt, komt u er vanzelf. Hier zijn 25 spoedplaatsen gereserveerd voor patiënten en bezoekers voor spoedeisende hulp.

Op deze parkeerplaatsen geldt betaald parkeren tussen 8.00-20.00 uur (maandag t/m vrijdag) en 10.00-20.00 uur (zaterdag en zondag). Bij de slagboom neemt u een kaartje. Als u weg rijdt, moet u eerst betalen bij de betaalautomaat op het parkeerdek.

De parkeerterreinen voor de auto zijn van de gemeente. Daarom gelden de algemene parkeervoorwaarden van de gemeente. Zij bepalen ook de parkeertarieven. Het betaald parkeren geldt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Zaterdag en zondag is dit van 10.00 tot 20.00 uur. U kunt bij de betaalautomaten betalen met alle geldmiddelen. Bijvoorbeeld met een pinpas of contant. De tarieven zijn:

Tijdsduur Kosten
1e uur € 1,80
2e uur € 1,80
3e uur € 1,80
4e uur € 1,55
5e uur en langer € 1,60 per uur
Er is ook een dagkaart te koop. Deze kost 6 euro en is te koop in de parkeerautomaat. Als uw parkeertijd het maximale tarief van 6 euro overschrijdt, past het vanzelf aan. U betaalt dus nooit meer dan 6 euro per dag.
U kunt ook kiezen voor een weekkaart, deze kost 24 euro. Met de dag- en weekkaarten kunt u meerdere keren per dag in- en uitrijden.