Gebouw Barbara/Dela

Het gebouw Barbara/Dela ligt achter het hoofdgebouw van CWZ. Hier is de INR Trombosedienst gevestigd. De INR Trombosedienst maakt deel uit van CWZ.

Adres

Kantoorgebouw Barbara Dela CWZ Nijmegen

CWZ-INR Trombosedienst
Burgemeester Daleslaan 27 
6532 CL Nijmegen 

024 365 70 00
024 365 76 57 (algemeen nummer CWZ)

De INR Trombosedienst heeft een eigen website.
De routekaart, routebeschrijving en informatie over openbaar vervoer kunt u hier vinden. Dit is dezelfde route als naar kantoorgebouw Jonkerbosch. Wilt u de route van uw huis naar het gebouw Barbara/Dela? Dat kan via de routeplanner van Google.

Openbaar vervoer

Er stoppen bussen vlakbij Barbara/Dela. U hoeft vanaf de halte nog maar twee minuten te lopen naar de ingang. Wilt u de route van uw huis naar het gebouw Barbara/Dela met het openbaar vervoer? Dat kan via 9292. U kunt ook bellen naar 0900 9292 (€0,90 per minuut) en vragen naar de route.

Parkeren

Bij Barbara/Dela zijn parkeerplekken voor bezoekers. Let wel op, er zijn een aantal plekken voor bezoekers van CWZ. Daar moet u gaan staan. De andere plekken zijn voor anderen gereserveerd. Als u op een verkeerde plek gaat staan, is het risico dat u wordt weggesleept groot. U kunt ook gebruikmaken van de parkeerterreinen bij het hoofdgebouw van CWZ.