Keuringen bedrijven sportgeneeskunde

Als u uw medewerker wilt keuren voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden, bent u bij CWZ sportgeneeskunde aan het goede adres.

Er zijn verschillende soorten bedrijfskeuringen. Staat de gewenste keuring niet vermeld, dan kunt u contact met ons opnemen voor een passende keuring.

Check-up / managementkeuring

U kunt met uw bedrijf terecht voor een check-up van de gezondheid van uw werknemers.

Persluchtkeuring

Voor medewerkers van de brandweer is er de persluchtkeuring. Met deze keuring wordt de gezondheid van brandweerlieden in kaart gebracht. 

Bodemsaneringskeuring

Voor werknemers die werkzaamheden verrichten in of met verontreinigde grond is er de bodemsaneringskeuring.

Sportmedische begeleiding voor gezonde werknemers

Gezonde werknemers zijn essentieel voor een bedrijf. De afdeling sportgeneeskunde van CWZ biedt uw bedrijf sportmedische begeleiding

Afspraak maken

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een geldig legitimatiebewijs voor identificatie, CWZ-registratiekaart, actueel medicijnoverzicht (AMO), zorgpas.

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.

MijnCWZ

Via het beveiligde patiëntportaal MijnCWZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien die bij ons bekend zijn.