Voorzieningen ziekenhuis

Op de hoofdlocatie van CWZ zijn verschillende voorzieningen aanwezig. Zoals het restaurant, de apotheek en een stiltecentrum. Hier leest alles over de voorzieningen.

Apotheek

Vlak bij de hoofdingang vindt u de CWZ Apotheek. Dit is een openbare apotheek met een volledig assortiment. Heeft de medisch specialist u geneesmiddelen voorgeschreven? Dan kunt u deze meteen bij vertrek uit CWZ ophalen. Ook krijgt u dan belangrijke informatie over de medicatie.

Openingstijden

Apotheek avond en weekend
Na 18.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij het CWZ.

Eten & drinken in restaurant de Binnenhof en het CWZ Paviljoen

Openingstijden restaurant en CWZ Paviljoen 

  • Restaurant de Binnenhof is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur en is in het weekend gesloten.
  • Het CWZ Paviljoen (inclusief het winkeltje) is maandag t/m vrijdag geopend van 8.00-19.45 uur en in het weekend van 11.00-18.45 uur.

Als het restaurant gesloten is
Het is altijd mogelijk om, op elk moment van de dag,  uit de verkoopautomaten (tegenover het winkeltje) consumpties en maaltijden te verkrijgen.

Streekproducten vers van het land
Lees meer over de streekproducten in het restaurant.

Winkeltje

In het CWZ Paviljoen in de Binnenhof van CWZ vindt u ons winkeltje.  U kunt er fruit, lectuur, wenskaarten, speelgoed, cadeautjes en snoepgoed kopen. Helaas geen verse bloemen omdat deze op veel afdelingen niet meer zijn toegestaan. Wel verkopen we potjes met linnen bloemstukjes. Het winkeltje is maandag t/m vrijdag geopend van 8.00-19.45 uur en in het weekend van 11.00-18.45 uur.

Gastvrouw en gastheer

CWZ werkt samen met vrijwilligers. In CWZ kan een gastvrouw of gastheer u begeleiden naar de afdeling waar u moet zijn. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. U kunt naar een gastvrouw/gastheer vragen bij de receptie hoofdingang. U kunt ook per telefoon een afspraak maken voordat u naar CWZ komt via 024 365 85 74.

De gastvrouw of gastheer brengt ook attenties voor opgenomen patiënten. Zoals gratis e-cards voor patiënten. Sommige patiënten krijgen weinig bezoek. Als de patiënt het op prijs stelt, kan de gastvrouw/gastheer dan af en toe langskomen.

Internet

  • CWZ biedt u toegang tot draadloos internet. Dat gaat als volgt: zoek met uw smartphone, laptop of tablet verbinding met wifi. 
  • Kies ‘CWZ-Gast’. 
  • U komt op de hoofdpagina van het netwerk CWZ-gast. 
  • U wordt gevraagd akkoord te gaan met de CWZ-voorwaarden. 
  • Klik op ‘inloggen’.

Kerkdienst

Elke zondagmorgen is er een kerkdienst. Deze begint om 10.30 uur en is in het Stiltecentrum CWZ. Ook familie van patiënten is er welkom.

Kolven

Bezoekers die willen kolven, kunnen zich melden bij de 24-uurspost. Dit is bij de ingang van het Spoedplein. De medewerkers van de 24-uurspost geven u de sleutel van de familiekamer of openen deze ruimte voor u waar u rustig kunt kolven. 

Pinnen (pinautomaat)

In CWZ is GEEN pinautomaat om geld op te nemen. In het restaurant, in het CWZ paviljoen en bij de parkeerautomaat kunt u met uw pinpas betalen.

Post

Uitgaande post
In de Binnenhof is een brievenbus. Deze wordt elke dag geleegd. Opgenomen patiënten kunnen gefrankeerde post aan de verpleegkundige geven.

Inkomende post
De interne post bezorgt elke morgen post bij opgenomen patiënten. Het postadres is: Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Postbus 9015, 6500 GS Nijmegen. Als de patiënt al naar huis is, sturen we de post na.

Rolstoelen

Rolstoel nodig om op een afdeling te komen?
Bij de hoofdingang staan rolstoelen die u kunt gebruiken. U heeft 1 euro nodig. Wij vragen u om de rolstoel na gebruik terug te zetten bij de hoofdingang.

Rolstoel verpleegafdeling
Opgenomen patiënten kunnen een rolstoel van de verpleegafdeling gebruiken als zij van de afdeling af willen. Overleg met de verpleegkundige of secretaresse of u de afdelingsrolstoel kunt gebruiken. Zet hem na gebruik terug op de daarvoor bestemde plek op de afdeling. Als iets stuk is, kunt u dit melden bij de balie van de verpleegafdeling.

Stiltecentrum

Het stiltecentrum vindt u bij de ingang van de binnenhof. De stilteruimte is dag en nacht open. Iedereen is er welkom voor rust, bezinning of gebed. Of u nu gelovig bent op niet. Voor moslims is er een speciale gebedsruimte met een voetenwasplaats. Als u dat wenst, kunt u een beroep doen op een van de geestelijk verzorgers. U kunt hen ook bellen: (024) 365 86 69.