Navigatie:

U bent hier:Patiëntenzorg in het CWZ

Een verpleegkundige in gesprek met een patiënt

Meer dan 150 jaar

In de regio Nijmegen brengt het CWZ al ruim 150 jaar zorg naar de mensen. In ons grote algemene ziekenhuis zijn vrijwel alle medische en verpleegkundige specialismen te vinden. We staan direct voor u klaar als u ons nodig hebt. Dat doen we door heel veel overleg te plegen met huisartsen en andere partners.

Het CWZ: vertrouwde zorg!

Breed scala aan zorg

In het CWZ zijn chronische patiënten in goede handen. Ook de spoedeisende hulp en de geplande zorg (zorg op afspraak) zijn uitstekend. Dat geldt eveneens voor de zorg aan kankerpatiënten. Op het gebied van dagbehandeling en preoperatieve screening staan we landelijk gezien boven aan de lijst.

Topkwaliteit dichtbij

We bieden mensen met elk geloof een welkom. De specialisten en andere zorgverleners staan dicht bij de mensen en zijn snel bereikbaar. Het prettige, open en lichte gebouw speelt daarbij een grote rol. Het CWZ gaat mee met de tijd en levert topkwaliteit. Dankzij zeer deskundige, hoogopgeleide zorgverleners. Die doen hun werk met hoofd en handen, met hart en ziel. Alle binnen het CWZ werkzame professionals zijn BIG-geregistreerd. Het is natuurlijk plezierig dat we zo’n goede naam hebben. U kunt erop vertrouwen dat we er elke dag aan werken om onze zorg nóg beter te maken.


De gastvrouw helpt graag
De gastvrouw helpt graag
NVZ Kwaliteitsvenster
NVZ Kwaliteitsvenster
Stuur een e-kaartje
Stuur een e-kaartje
Koop een bloemetje
Koop een bloemetje
Bezoek ons restaurant
Bezoek ons restaurant
Een Santeon ziekenhuis