Navigatie:

U bent hier:Wachttijden

Geactualiseerd 01 mei 2015

Klik hieronder op het gewenste specialisme. U verlaat dan het onderdeel Patiënt en komt in het onderdeel Specialismen.

Gemiddelde wachttijden

Op de site staan gemiddelde wachttijden in weken vermeld. Afhankelijk van de behandelend specialist kunnen de tijden langer of korter zijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze wachtlijstgegevens.

Toelichting termen

Toegangstijd polikliniek

Het aantal dagen tussen het moment dat een patiënt een afspraak maakt voor de polikliniek tot het moment dat de patiënt terecht kan op de polikliniek.

Wachttijd behandeling

Het aantal dagen tussen het moment dat de patiënt van de behandelend arts de indicatie voor een medische behandeling krijgt tot het moment van opname of operatie.

Wachttijd diagnostiek

Het aantal dagen tussen het moment dat de patiënt van buiten de instelling een afspraak maakt voor het gebruik van een diagnostische techniek (bijvoorbeeld MRI) tot het moment van toepassing van de diagnostiek.

Wachttijden optellen

Bij een behandeling of bij diagnostiek moet u de wachttijd polikliniek optellen bij de wachttijd voor behandeling of diagnostiek. Als u van een ander ziekenhuis komt, moet u voor behandeling of diagnostiek eerst de polikliniek bezoeken.

Voor de operatie alles regelen in één ziekenhuisbezoek

Als u van de arts op de polikliniek hoort dat u een operatie met narcose moet ondergaan, moet u na dit polibezoek op een aantal verschillende afdelingen iets regelen. Wij willen u graag een extra gang naar het CWZ besparen. Daarom maken wij het mogelijk om meteen na het polibezoek langs deze afdelingen (opname, polikliniek anesthesiologie, verpleegkundig spreekuur) te lopen. Dan bent u in één keer klaar. Maar houd er rekening mee dat dit 2 tot 3 uur kan duren. Komt dat niet uit, dan kunt u afspraken maken op een andere dag.

Vragen over wachttijden?

Bel (024) 365 88 97 of (024) 365 86 99.

Wilt u een afspraak maken met de dokter?

Ga dan naar de pagina Afspraak maken.


De gastvrouw helpt graag
De gastvrouw helpt graag
NVZ Kwaliteitsvenster
NVZ Kwaliteitsvenster
Stuur een e-kaartje
Stuur een e-kaartje
Koop een bloemetje
Koop een bloemetje
Bezoek ons restaurant
Bezoek ons restaurant
Een Santeon ziekenhuis