Navigatie:

U bent hier:Disclaimer

De op deze site verstrekte informatie is met zorg samengesteld en ontleend aan betrouwbare bronnen. Voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ook kan niet worden gegarandeerd dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien onverhoopt sprake is van onjuistheden of onvolledigheden op deze site is het CWZ daarvoor en voor het gebruik van die informatie niet aansprakelijk. Gebruik van informatie (folders, protocollen en overig) geschiedt op eigen risico.

Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten www.cwz.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende webpagina's. Voor de inhoud van die sites wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

De afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de op de site www.cwz.nl vermelde informatie en mag uitsluitend door hemzelf worden gebruikt. Overdracht, verveelvoudiging, bewerking of (verdere) verspreiding is niet toegestaan dan met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de raad van bestuur van het CWZ. Alle auteursrechten, ook die bedoeld in art. 15 Auteurswet, worden voorbehouden. Het Nederlands recht is van toepassing.

Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist of onvolledig is, stuur ons dan een e-mail.

Privacy

Bescherming van uw privacy is voor het CWZ van groot belang. Voor zover gegevens rond het gebruik van deze site worden verzameld of bewerkt is dit slechts dienstbaar aan de ondersteuning van technische beslissingen  en statistische verwerkingen ten behoeve van www.cwz.nl. De website maakt gebruik van tracking cookies (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om het bezoekersverkeer op de site te analyseren. Deze informatie wordt gebruikt om de site te verbeteren en gebruikersvriendelijker te maken.

Al het bovenstaande is ook van toepassing op www.cwz.eu zodra deze site operationeel is.


De gastvrouw helpt graag
De gastvrouw helpt graag
NVZ Kwaliteitsvenster
NVZ Kwaliteitsvenster
Stuur een e-kaartje
Stuur een e-kaartje
Koop een bloemetje
Koop een bloemetje
Bezoek ons restaurant
Bezoek ons restaurant
Een Santeon ziekenhuis