Navigatie:

U bent hier:Restaurant

In de binnenhof van het ziekenhuis bevindt zich het restaurant. Het assortiment is uitgebreid: diverse soorten brood, beleg, melk en melkproducten, fruit, softijs, warme en koude snacks en plate-service. Tussen 11.30 en 14.00 uur en tussen 16.30 en 19.30 uur kunt u bovendien volledige warme maaltijden en een uitgebreid assortiment warme snacks krijgen. Buiten de openingstijden kunt u gebruik maken van de automatenvoorzieningen bij het restaurant. Hier zijn verkrijgbaar: koffie, thee, frisdranken, belegde broodjes, salades en snoepgoed.

Naar boven

Openingstijden restaurant binnenhof:

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur.

Kinderspeelhoek

In de binnenhof is een speciale ruimte afgezet waar kinderen kunnen spelen. Er is geen oppas aanwezig, dus houdt u zelf toezicht.

Naar boven

Kadoboetiek Van Harte

De kadoboetiek in de binnenhof is maandag tot en met vrijdag open van 9.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag en zondag is de winkel open van 13.00 uur tot 20.00 uur. U kunt er onder andere fruit, lectuur, wenskaarten, speelgoed, cadeau-artikelen en snoepgoed kopen, telefoon (024) 355 13 39.

Naar boven

Bloemen

U kunt in restaurant de Binnenhof bloemen kopen. Klik hier voor het assortiment en meer informatie over bloemen kopen. In de buurt van iedere verpleegafdeling is een automaat geplaatst waar bezoekers een disposable bloemenvaas kunnen kopen. Vazen van ander (afwasbaar) materiaal en ook potplanten zijn op alle (verpleeg)afdelingen en de dialyse-afdeling niet toegestaan vanwege het gevaar op infecties.

Stiltecentrum

Het stiltecentrum vindt u bij een van de ingangen van de binnenhof, tegenover kadoboetiek Van Harte. De ruimte is dag en nacht open en biedt mensen de gelegenheid zich te bezinnen of tot rust en gebed te komen. In het stiltecentrum is ook een gebedsruimte voor moslims, direct linksna binnenkomst. Als u dat wenst, kunt u een beroep doen op een van de geestelijk verzorgers. Zij zijn ook telefonisch bereikbaar: (024) 365 86 69.

OV-chipkaart oplaadpunt

Vóór de binnenhof is een oplaadpunt voor de OV-chipkaart te vinden. Bij storing kunt u dit melden bij het welkomstpunt bij de hoofdingang. OV-chipkaarten zijn te koop bij kadoboetiek Van Harte.

Naar boven


De gastvrouw helpt graag
De gastvrouw helpt graag
NVZ Kwaliteitsvenster
NVZ Kwaliteitsvenster
Stuur een e-kaartje
Stuur een e-kaartje
Koop een bloemetje
Koop een bloemetje
Bezoek ons restaurant
Bezoek ons restaurant
Een Santeon ziekenhuis