Zorg bij kanker

Hans Dresmé: 'De medewerkers stellen je hier snel op je gemak. Daardoor kunnen er vertrouwelijke gesprekken plaatsvinden en wisselen patiënten ervaringen met elkaar uit.'
Mevrouw Verstege-Cornelissen kwam elke 3 weken voor chemotherapie op de dagbehandeling oncologie.
De heer Eikholt: 'De dagbehandeling oncologie is een superafdeling. Ze zijn behulpzaam en vriendelijk. Als je een vraag hebt is het binnen 5 minuten geregeld.'

Kanker heb je niet alleen

'Als u de diagnose kanker krijgt, komt er veel op u af. U heeft allerlei vragen. Welke behandeling is voor mij het beste? Hoe regel ik het thuis en op mijn werk?' In CWZ staan veel zorgverleners voor u klaar om u en uw naasten zo goed mogelijk te begeleiden tijdens uw behandeltraject.

Zorg van goede kwaliteit
CWZ probeert zo snel mogelijk duidelijkheid te geven aan patiënten. Dit doen we door onderzoeken zoveel mogelijk achter elkaar te plannen. Als het kan volgen de uitslag en het behandelplan nog diezelfde dag. Een gespecialiseerd verpleegkundige begeleidt u hierbij. Zij is uw vaste aanspreekpunt. Bij CWZ bent u in ervaren handen. Wij bieden optimale zorg. Dat doen we door samen te werken met 5 andere Nederlandse ziekenhuizen onder de naam Santeon.

Keurmerken

CWZ heeft belangrijke keurmerken voor de zorg van mensen met kanker:

  • Roze lintje borstkankerzorg
  • Patiëntwijzer darmkanker
  • Patiëntwijzer prostaatkanker
  • Patiëntwijzer bloed- en lymfeklierkanker
  • Patiëntwijzer longkanker
  • Patiëntwijzer blaaskanker
  • Positief oordeel SONCOS over oncologische zorg CWZ

Kanker raakt je

CWZ biedt bij kanker zorg van een buitengewone kwaliteit. Persoonlijke aandacht vinden wij net zo belangrijk als een professionele behandeling. Lees er meer over in ons online magazine 'Kanker raakt je'.