Werk

Solliciteren

Stage en school

Neem contact op met het secretariaat van het stagecoördinatiepunt:

Suzan Koopman

  • E-mail: s.koopman@cwz.nl
  • via telefoon (024) 365 51 48.

Voor maatschappelijke stages heeft CWZ afspraken met het Dominicus College, Kandinsky College locatie Maldenburcht en het Canisius College in Nijmegen. Als je op één van deze scholen zit, kun je je inschrijven voor een stage via je eigen school.

Omdat er erg veel van dit soort verzoeken binnenkomen, is het voor ons lastig om hieraan tegemoet te komen. Onze medewerkers kunnen hier geen tijd voor vrijmaken. Hiervoor vragen we je begrip. Wel kun je informatie inwinnen op internet, de bibliotheek of in je kennissenkring.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers geven in ons ziekenhuis extra aandacht aan de patiënt. Op verschillende afdelingen worden zij ingezet als waardevolle aanvulling op de patiëntenzorg. Vrijwilligers zijn actief als gastheer of gastvrouw en op de afdelingen dagbehandeling, neurologie, hemodialyse en geestelijke verzorging. Lees meer over de verschillende mogelijkheden. Op alle afdelingen waar vrijwilligers werken, is er ook een contactpersoon. Dit is meestal een medewerker van die afdeling. Diegene zorgt samen met de coördinator van de vrijwilligers voor de organisatie van het werk. Zij leggen bijvoorbeeld de afspraken vast en bij hen kan je terecht voor alle informatie over het werk. Lijkt het je iets om als vrijwilliger te starten bij CWZ? Meld je dan aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligerswerk. Bij vragen kun je contact opnemen via vrijwilligers@verwijder-dit.cwz.nl