Voorzieningen

Voorzieningen

Begeleiding

In CWZ kan een gastvrouw/heer u begeleiden naar de polikliniek, verpleegafdeling of onderzoeksafdeling. De vrijwilligers van Gastvrij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Bij de receptie van het ziekenhuis kunt u naar hen vragen.

Gevonden voorwerpen

U kunt informatie inwinnen over verloren of gevonden voorwerpen bij de receptie van de hoofdingang van het ziekenhuis. De receptie is iedere dag open van 7.00 tot 21.00 uur en telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (024) 365 79 90.

Mobiliteit

Deze kunt u bij uw thuiszorgwinkel lenen.

Deze staan bij de ingang van CWZ. De borg is € 1,00.

Rookbeleid

Als ziekenhuis willen we zorgen voor een rookvrije omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Roken binnen CWZ en op het terrein van ons ziekenhuis is niet toegestaan. Alleen voor opgenomen patiënten maken we indien nodig in overleg met de patiënt en behandelaar op maat afspraken.

Services

In het CWZ is WiFi beschikbaar. Zoek met draadloos internet Wifi en kies ‘CWZ-gast'. Op deze pagina staat onze CWZ-gast-disclaimer. Om gebruik te maken van het netwerk, wordt u gevraagd akkoord te gaan met de CWZ-voorwaarden door op de knop ‘inloggen’ te klikken.

Patiënten die opgenomen zijn in het ziekenhuis, kunnen via de roomservice telefoon en tv regelen. Het telefoonnummer van de roomservicemedewerker van de betreffende afdeling hangt op uw kamer.

In de Binnenhof van het ziekenhuis bevindt zich het restaurant. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie of thee, broodjes en een warme maaltijd. De openingstijden zijn:

  • Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur

Buiten de openingstijden kunt u gebruik maken van de automatenvoorzieningen bij het Spoedplein of bij de trap van A70.

Helaas is er geen pinautomaat aanwezig. U kunt wel een klein bedrag (max. € 20,-) pinnen bij de kassa van het restaurant in de Binnentuin. U hoeft hiervoor geen consumptie te kopen.