Online onderzoek- CWZ- panel

Online onderzoek- CWZ-panel

Aanmelden/ uitschrijven/ profiel

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om u aan te melden voor het CWZ-panel.

U kunt uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op uw eigen profielpagina.

Direct nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail met uw persoonlijke toegangscode en wachtwoord. Met deze gegevens heeft u toegang tot uw profielpagina, waar u eventueel uw persoonlijke gegevens, e-mailadres en wachtwoord kunt aanpassen.

U kunt zich uitschrijven door u af te melden via uw profielpagina of door een mail te sturen naar onderzoek@verwijder-dit.cwz.nl. Na uitschrijving benaderen wij u niet meer voor onderzoeken.

Via uw profielpagina kunt u uw wachtwoord laten toesturen. Als u in het formulier uw e-mailadres invult en op 'Wachtwoord vergeten' klikt, krijgt u binnen enkele minuten het wachtwoord toegestuurd.

Algemeen

Het CWZ-panel is een panel dat CWZ inschakelt voor digitaal onderzoek bij patiënten of ex-patiënten. Dit kan over alles zijn wat zich afspeelt in de zorg en met name in CWZ. Uw mening is belangrijk voor ons. Het CWZ-panel is dus eigenlijk niets anders dan een groep mensen die zich aangemeld hebben en mee doen aan onderzoeken van CWZ via het internet.

Doel

Dankzij dit panel kunnen wij nieuwe initiatieven of verbetervoorstellen toetsen bij onze patiënten en door marktonderzoek behoeften van patiënten in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren.

Overige vragen over het CWZ-panel

U kunt uw vraag stellen door een mail te sturen naar onderzoek@verwijder-dit.cwz.nl. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Privacy

Ja, Meer over uw privacy kunt u hier vinden in ons Privacy Statement.

We respecteren uw privacy; uw gegevens (zoals uw e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een onderzoek. Uw gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor andere doeleinden. De antwoorden die u geeft tijdens de onderzoeken blijven altijd anoniem.

Software

Mocht de link naar de vragenlijst niet werken: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van uw internet browser. Indien u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op.

Nee, u heeft geen speciale software nodig. Het enige dat u nodig heeft, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zodat we u per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.

Vragen over het onderzoek

Nee, deelname is niet verplicht. Als u een keer geen tijd of geen zin heeft om een enquête in te vullen, kunt u de uitnodiging negeren. U blijft gewoon lid van het CWZ-panel.

De lengte van de vragenlijst verschilt per onderzoek. Wij proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld genomen, kost het beantwoorden van de vragen zo’n 5 à 10 minuten.

Deelname aan het CWZ-panel is geheel vrijblijvend. U bepaalt zelf hoe vaak, wanneer en aan welk onderzoek u wilt deelnemen.

U krijgt per e-mail een uitnodiging tot deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar een inlogpagina waarmee u automatisch wordt toegelaten tot de enquête.

Er is een aantal mogelijke oorzaken:

1. Wanneer u nog nooit een uitnodiging voor deelname heeft ontvangen, vragen we u het e-mailadres dat u bij uw inschrijving heeft opgegeven te controleren. Misschien is er tijdens het inschrijven per ongeluk een typefout gemaakt. Of misschien heeft u inmiddels een ander e-mailadres. U kunt uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op uw eigen profielpagina.

2. Wellicht worden e-mails tegengehouden door een spamfilter. Uitnodigingen voor onderzoeken worden altijd gestuurd vanuit een e-mailadres vanaf het domein 'enalyzer.com'. Zorg ervoor dat dit e-mailadres niet als afzender van ongewenste mail beschouwd wordt en zorg ervoor dat dit e-mailadres als toegestane afzender op de lijst van gewenste mail opgenomen wordt.

3. U heeft uw gegevens tijdens het inschrijven niet volledig ingevuld. Op uw profielpagina kunt u enkele aanvullende gegevens over uzelf invullen, zoals uw leeftijd. Als u deze gegevens volledig invult, heeft u een grotere kans om uitgenodigd te worden voor onderzoeken. Voor de meeste onderzoeken wordt namelijk een selectie gemaakt van panelleden die aan bepaalde kenmerken voldoen.

Nee, u kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat u het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden. Dit varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.

Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld, bent u lid van ons panel. Vanaf dat moment, kunt u door ons benaderd worden om uw mening te geven.

De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om de zorg te optimaliseren en de service te verbeteren. Na afloop van elk kwartaal doen we op deze website verslag van de belangrijkste onderzoeken en resultaten.