Intensive Care (IC)

Intensive Care (IC)

Algemeen

De afdeling intensive care heeft twee locaties B44. Vanaf de hoofdingang kunt u borden naar deze locaties volgen. Het algemene telefoonnummer van de intensive care is 024 365 75 60.

Iedere dag op de intensive care kan anders lopen. Dit hangt af van onderzoeken en behandelingen. Bekijk het overzicht van de algemene dagindeling op de IC.

Voor een foto van en informatie over de kamers op de IC kijkt op de pagina Patiëntenkamer.

Heeft u bij ons op de IC gelegen en heeft u vragen, opmerkingen of klachten: blijf er niet alleen mee rondlopen. Ook als u naderhand nog eens wilt zien hoe de IC er vanuit een ander perspectief uitziet , kunt u contact opnemen met een van onze secretaresses: 024 365 75 60. Zij kunnen een afspraak voor u regelen met de intensivist die u wilt spreken.

Om de zorg op de IC nog beter aan te passen op de wensen van patiënt en familie is er een enquête ontwikkeld. Deze enquête krijgt u als u wordt opgenomen. We willen u vragen deze in te vullen en aan ons terug te geven of gratis op te sturen in de bijgeleverde envelop.

Of uw (klein)kind een bezoek op de IC wel of niet aankan, verschilt per situatie. Voor alle informatie hierover kijkt u op de pagina bezoek op de IC.

Voor een overzicht van al het personeel op de afdeling IC kijkt u op de pagina Wie zijn wij.

Voor informatie over onderzoek en een overzicht van de lopende studies op de IC kijkt u op de pagina Wetenschappelijk onderzoek.

Voor een overzicht van alles wat een patiënt mee moet nemen naar de IC zie de benodigdheden.

In principe is er 24 uur per dag de mogelijkheid om op bezoek te komen, maar altijd in overleg met de verpleegkundige die voor de patiënt zorgt. Voor meer informatie over het bezoeken van patiënten kijkt u op de pagina bezoek op de IC.

Voor een overzicht van de meest voorkomende behandelingen kijkt u verder op de pagina Behandeling op de IC.