Bezoektijden

Vaste bezoektijden

Voor patiënten is het fijn als ze bezoek krijgen. Binnen CWZ zijn de bezoektijden van 11.00 tot 20.00 uur. Natuurlijk maken we uitzonderingen als het nodig is. Er zijn enkele afdelingen die andere bezoektijden hanteren.

Afdelingen met afwijkende bezoektijden

Afdeling Bezoektijd
A24 kinderafdeling in overleg met patiënt, familie of verpleging
A32 couveuseafdeling in overleg met patiënt, familie of verpleging
A42 kraamsuites/ overige kamers verloskunde in overleg met patiënt, familie of verpleging
B36 hartbewaking in overleg met patiënt, familie of verpleging
C32 en C38 intensive care in overleg met patiënt, familie of verpleging
C42 kort verblijf in overleg met patiënt, familie of verpleging
C52 dagbehandeling in overleg met patiënt, familie of verpleging

Niet meer dan twee bezoekers tegelijk

Voor de patiënt en andere patiënten kan het erg vermoeiend zijn als er veel bezoek is. Kom dus met maximaal 2 bezoekers tegelijk. We raden aan dat een familielid of vriend van de patiënt het bezoek coördineert.

Bezoek op de opnamedag en operatiedag

Tijdens de opnamedag gebeuren vaak veel onderzoeken. De patiënt kan dan ’s middags weg zijn van de afdeling. 's Avonds kan de patiënt wel gewoon bezoek ontvangen. Hetzelfde geldt voor de operatiedag.

Waar kan bezoek wachten?

Soms vragen wij het bezoek om de kamer te verlaten. Bijvoorbeeld vanwege behandeling of verzorging door de arts of verpleegkundige. Of omdat de patiënt of zijn kamergenoten rust of privacy nodig hebben. Wij vragen u hiervoor begrip. Bezoekers kunnen dan wachten in het dagverblijf op de afdeling of in restaurant de Binnenhof.

Patiënt van de afdeling af

Veel patiënten vinden het heerlijk om even van de afdeling af te zijn. Restaurant de Binnenhof is dan een goede bestemming. Voorwaarde is wel dat de gezondheid van de patiënt zo'n uitstapje moet toelaten. Overleg altijd vooraf met de verpleegkundige of secretaresse van de verpleegafdeling of u de patiënt mag meenemen. Er kan namelijk een onderzoek of behandeling gepland zijn. U kunt de patiënt eventueel in een rolstoel verplaatsen.