Relatieve operatie-indicatie

Indicatie van de patiënt, die aangeeft niet te kunnen functioneren door de pijn. 

Er zijn twee tekenen voor operatie, die operatie-indicaties worden genoemd:

 

  Niet elke hernia hoeft geopereerd te worden. Een belangrijke reden voor een operatie moet zijn dat de klachten van de patiënt verholpen kunnen worden door de operatie. Dan nog wordt niet elke patiënt geopereerd. Bij veel patiënten gaan de klachten vanzelf over door fysiotherapie en pijnstillers.

  Toon meer

  Relatieve operatie-indicatie

  Bij een relatieve operatie-indicatie heeft een patiënt zoveel last van de pijn dat hij of zij niet meer goed kan functioneren. Hierbij geeft de patiënt zelf aan dat het ‘zo niet verder kan’.

  Praktische informatie

  Maatregelen corona

  Houd u aan de corona-maatregelen van CWZ om besmetting te voorkomen.

  Wat neemt u mee?

  Bij elke afspraak neemt u mee: een geldig legitimatiebewijs voor identificatie, CWZ-registratiekaart, actueel medicijnoverzicht (AMO), zorgpas.

  Bereid u goed voor

  Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

  Melden bij een Meldpunt

  U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.

  MijnCWZ

  Via het beveiligde patiëntportaal MijnCWZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien die bij ons bekend zijn.