Elke 2 weken vindt er een gezamenlijk overleg plaats met een aantal vertegenwoordigers van de hiergenoemde specialismen om zo voor u tot een beter behandelplan te komen.
Binnen ons ziekenhuis werken wij nauw samen met:
Els Oude Voshaar - fysiotherapeute met een specialisatie in TENS behandeling. Els heeft haar studie fysiotherapie gedaan in Nijmegen en is afgestudeerd in 1974. Daarna heeft zij de studie voor Manuele therapie, sportfysiotherapie en specialisatie onderzoek en behandeling van musculaire stabiliteit bij Kinetic Control afgerond. Zij heeft vanaf1994 gewerkt bij Sanasport. In 2013 is ze gestart bij de pijnpolikliniek met het toegevoegd funktioneel onderzoek en TENS behandelingen.
Marieke Peterse - manueel therapeute/fysiotherapeute. Marieke Peterse studeerde fysiotherapie aan de hogeschool van Amsterdam daarna heeft zij zich gespecialiseerd als manueel therapeut. Vervolgens heeft zij zich middels diverse cursussen en congressen gericht op onder andere het aandachtsgebied pijn. Na 9 jaar werkzaam geweest te zijn in het Kennemer gasthuis te Haarlem werkt zij sinds 2009 in CWZ. Zij werkt 50 % voor de pijnpolikliniek en 50% klinisch.
Han Samwel - psycholoog en psychotherapeut. Han Samwel studeerde Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden en aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Daarna specialiseerde hij zich tot Klinisch psycholoog en Psychotherapeut. Vanaf 1989 specialiseerde hij zich in het Radboudumc in het diagnosticeren en behandelen van chronisch pijnpatienten. Hij promoveerde in 2008 op een onderzoek naar de psychologie van pijn en pijnbehandeling. Hij is vanaf 2010, naast het Academisch Pijncentrum van het Radboudumc, actief betrokken bij het Pijncentrum van CWZ waar hij zich vooral concentreert op de diagnostiek en kortdurende behandeling van chronisch pijnpatiënten.
Samenwerking buiten CWZ
Wij werken veel samen met Cesar- en Mensendieck therapeuten die zijn aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn. Dit netwerk past een vernieuwende behandelwijze toe, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. De behandeling richt zich niet op het wegnemen van de pijn, maar laat u zien hoe u zelf op een andere manier met uw pijnklachten kunt omgaan. En weer grip krijgt op uw eigen leven.