Schouderexperts orthopedie

In CWZ kunt u goed terecht voor onderzoek en behandeling van schouderklachten. Op ons schouderspreekuur staan onze schouderexperts voor u klaar.

Heeft u schouderklachten? CWZ heeft 2 orthopeden, Epyng Hu en Jacco Jenner, die gespecialiseerd zijn in de complexe inhoud van de schouder.

Doe de Quickscan

U kunt de Quickscan doen om te zoeken naar informatie over uw schouderklachten. De Quickscan helpt u ook om uw klachten beter te verwoorden tijdens een gesprek met uw arts of fysiotherapeut.

Het schouderspreekuur

Schouderklachten zijn vaak complex. Het is daarom belangrijk om schouderklachten snel te laten behandelen. Daarom heeft CWZ het schouderspreekuur. Na een verwijzing van de huisarts kunt u snel terecht bij het schouderspreekuur van CWZ.

Schouder Centrum Nijmegen

De 2 CWZ schouder-orthopeden werken intensief samen met andere specialisten op het gebied van schouderklachten in het Schouder Centrum Nijmegen (SCN). Het team van SCN bestaat uit 2 CWZ-orthopeden, fysiotherapeuten, revalidatieartsen en eventueel ergotherapeuten. Deze specialisten op het gebied van de schouder werken vanuit hun eigen aandachtsgebied nauw samen. Daardoor kunnen zij uw schouderklachten snel behandelen.

Schouder Centrum Nijmegen op Facebook