Neurocare C12

Op de neurocare worden patiënten met neurologische of neurochirurgische aandoening extra bewaakt. Dit kan bijvoorbeeld zijn na een hersenbloeding, een herseninfarct of na een grote neurochirurgische operatie. De neurocare valt onder de specialismen neurologie en neurochirurgie.

Bereikbaarheid

024 365 78 90
maandag - vrijdag
8.30 - 17.00 uur

Verblijf

Wij kunnen 6 patiënten verplegen. Ook liggen er patiënten met longziekten.

Zorgverleners

Iedere patiënt heeft een vaste neuroloog of neurochirurg. U ziet deze altijd op de polikliniek. Op verpleegafdeling komt niet altijd uw eigen dokter langs. Patiënten op de neurocare zien dagelijks de zaalarts: een arts-assistent in opleiding tot neuroloog of neurochirurg. Patiënten hebben ook te maken met een physician assistent. Deze personen zijn samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de verpleegafdeling. Het meeste heeft u te maken met de verpleegkundigen.
Meer over de meest voorkomende zorgverleners in het ziekenhuis.

Praktische informatie

Maatregelen corona

Houd u aan de corona-maatregelen van CWZ om besmetting te voorkomen.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een geldig legitimatiebewijs voor identificatie, CWZ-registratiekaart, actueel medicijnoverzicht (AMO), zorgpas.

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.