Kinderadviesraad

De kinderen van de kinderadviesraad praten samen over alles wat er in het ziekenhuis beter of leuker kan. Doe je mee?

Je bepaalt zelf wat er beter of leuker kan

De kinderen van de kinderadviesraad praten samen over alles wat er in het ziekenhuis beter of leuker kan. Je mag zelf beslissen waar je het over gaat hebben bij een bijeenkomst.

Je kunt het bijvoorbeeld hebben over:

  • Hoe vind je dat de kamers op de kinderafdeling eruit zien? Voel je je daar fijn? Wat zou er beter kunnen? 
  • Zijn de dokters aardig? En snap je wat ze zeggen als ze tegen je praten? 
  • Wat kan er op de poli’s veranderen zodat je je er fijner voelt?
  • Krijg je lekker eten en drinken in het ziekenhuis? 

Jíj kunt ons vertellen hoe we nog beter voor je kunnen zorgen!

Kinderadviesraad zoekt leden

De kinderadviesraad (nieuw!) van CWZ is op zoek naar kinderen/jongeren (8 tot 16 jaar) die lid willen worden. Lijkt het je leuk om mee te denken? Laat het ons weten! 

Handig om te weten

  • Wanneer? De raad komt meerdere keren per jaar bij elkaar. Elke bijeenkomst duurt 2 uur.
  • Wie zoeken we? Kinderen van 8 tot 16 jaar die patiënt zijn (geweest) in CWZ of een broer/zus of vriend/vriendin daarvan. Ook iedereen die een broer/zus/vriend/vriendin heeft die weleens in CWZ is geweest.
  • Hoe werkt het? We horen het graag als dit je leuk lijkt! Wij nemen daarna contact met je op. Als je nog vragen hebt mag je die altijd stellen. Je krijgt daarna van ons te horen of je één van de nieuwe leden van de kinderadviesraad bent geworden.
  • Wat krijg je ervoor? Je krijgt een reisvergoeding en vergoeding van eventuele andere kosten. Ook telt jouw stem mee en kun je zo helpen om dingen beter te maken in CWZ. Natuurlijk is het ook gezellig om samen met de andere leden plannen te bedenken! 

Lid worden?

Zou je lid willen worden van de kinderadviesraad? Of ken je iemand die dit wel zou willen? Laat het ons weten door te mailen naar kinderadviesraad@verwijder-dit.cwz.nl. Ook kun je met je vragen terecht bij dit mailadres. Bekijk ook onze Instagram: kinderadviesraad.cwz