Waarom naar CWZ met anale klachten?

CWZ biedt alle gangbare en actuele behandelingen op dit gebied. Verder blijven we zoeken naar betere of minder belastende behandelingen om mensen van hun klachten af te helpen.

Jaarlijks komen in CWZ ruim 1000 mensen met anale klachten. 80% doet dit vanwege aambeien. Dit grote aantal patiënten betekent dat CWZ heelkunde veel ervaring heeft met deze aandoeningen. De patiënten komen bij een vast team van chirurgen voor proctologie en een speciaal hiervoor opgeleide physician assistant. Dit team heeft bewust gekozen om zich toe te leggen op dit interessante aandachtsgebied. Het stelt als doel om de patiënt zo goed mogelijk te helpen met deze vaak vervelende klachten.

Compleet en uitgebreid aanbod van behandelingen

CWZ biedt alle gangbare en actuele behandelingen op dit gebied. Verder blijven we zoeken naar betere of minder belastende behandelingen om mensen van hun klachten af te helpen. Vooral de behandeling van peri-anale fistels is een speerpunt van onze enthousiaste groep chirurgen.

Kort zorgtraject anale klachten

De meeste anale klachten zijn goed te verhelpen in een kort zorgtraject. Elke dinsdag is er een speciaal spreekuur. Het consult duurt 20 minuten. Vaak kan de behandeling meteen plaatsvinden. En anders wordt de datum van de vervolgbehandeling snel gemaakt. Een afspraak maakt u bij polikliniek heelkunde.

Respectvolle begeleiding

De meeste mensen vinden het heel moeilijk om over deze klachten te praten. En nog moeilijker om zich te laten onderzoeken in een nogal gênante houding. Wij vinden het daarom belangrijk om u op uw gemak te stellen. U krijgt bij ons te maken met één contactpersoon zodat u uw verhaal maar één keer hoeft te vertellen. Deze neemt uw verhaal heel serieus. Zij geeft duidelijke uitleg. U staat er niet alleen voor. Onze patiënten waarderen onze respectvolle begeleiding.